Ons Team

Sofie De Wit

Hoofdredacteur Sofie is de drijvende kracht achter onze inhoud. Ze heeft een passie voor natuur en duurzaamheid en heeft een achtergrond in milieujournalistiek. Sofie zorgt ervoor dat onze blogs en nieuwsberichten informatief, boeiend en actueel zijn.

Bram Van Der Meer

Content Schrijver Bram is een ervaren schrijver met een voorliefde voor alles wat groen is. Hij heeft een scherp oog voor detail en is altijd op zoek naar interessante verhalen over de natuur in Brussel en daarbuiten.

Elise Van Den Bosch

Sociale Media Manager Elise beheert onze sociale media-kanalen. Ze heeft een achtergrond in digitale marketing en is gespecialiseerd in het bereiken en betrekken van onze online gemeenschap.

Pieter De Smet

Webontwikkelaar Pieter zorgt voor de technische kant van onze website. Hij heeft een passie voor webontwikkeling en zorgt ervoor dat onze site soepel draait, gebruiksvriendelijk is en altijd up-to-date.

Isabelle Leclercq

Fotograaf Isabelle brengt de natuur tot leven met haar prachtige fotografie. Haar beelden geven onze content een extra dimensie en zorgen ervoor dat onze lezers de schoonheid van de Brusselse natuur kunnen waarderen.